Vásárlási-és szállítási információ

A regisztrációt követően a jobb felső sarokban a regisztráció során megadott felhasználónevet és jelszavát beírva be tud lépni a rendszerbe.

A belépés után a jobb felső sarokban lévő kosár felirat alatt "a kosár üres" látható. Ez az Ön kosara.

  • A webáruházban történő böngészés során a megfelelő alkatrész mellet található kosár ikonra kattintva tudja a kiválasztott alkatrészt a kosarába helyezni. Ekkor az Ön kosarában (a jobb felső sarokban) meg fog jelenni a rendelés mennyisége, az alkatrész neve, 1db ára valamint a mennyiségtől függően az össz ár. A rendelt alkatrész darabszámát a kosárban a felfelé és lefelé mutató fekete nyilakkal tudja módosítani.
  • Mikor az Ön kosarában minden rendelni kívánt alkatrészt belerakott kattintson a "Kasszához" feliratra.
  • Következő lépésben meg fog jelenni az Ön összes rendelése. Miután áttekintette rendelését és megfelelőnek találta a "tovább" gombra vagy a "teherautó" ikonra kattintva tudja a szállítás módját kiválasztani.
  • A kiszállítás postai utánvétellel történik.
  • A postaköltségnél 0Ft fog megjelenni,mert a postaköltség a postai díjszabás alapján történik, amely súly-és értékfüggő.(A postaköltség a szállítási információn belül megtekinthető)
  • A szállítási mód kiválasztása után a "tovább" gombra vagy a "házikó" ikonra kattintva tudja megadni,hogy milyen címre érkezzen a termék.
  • A cím kiválasztásán belül az Ön regisztrációja során megadott cím fog megjelenni.A cím melleti karikára kattintva tudja a címet kiválasztani. Ha a küldeményt más címen szeretné átvenni (pl.: munkahely)akkor a "szállítási címek" feliratra kattintása után az "új cím hozzáadása" feliratra kattintva tud új címet megadni.
  • A "tovább"gombra kattintva következik a rendelés vélegesítése. Itt található megjegyzésen belül célszerü megírni pl.:hajtókar rendelésénél alapméret vagy I. II. III. túlméretre van-e szükség.
  • Ezt követően  az Ön email címére egy visszaigazoló email-t fog kapni.

A webáruházban feltüntetett alkatrészek a rendelhető alkatrészek csak egy részét tartalmazza. Ha Ön nem találja a keresett alkatrészt írjon az olzsalorib@freemail.hu címre, vagy hívja a 06-82/413-799-es telefonszámot.

 

Szállítási információ:

 

A megrendelt alkatrészek házhozszállítása a visszaigazolást követően postai utánvétellel történik maximum 4-5 munkanapon belül.

A Posta munkatársai munkanapokon 8 és 16 óra között, előzetes értesítés nélkül szállítják ki a rendelt alkatrészt.

A szállítás költsége a postai díjszabás alapján történik.

Postai utánvétellel történő szállításkor a szállítás díja  0,5 kg-ig a csomag értékétől függetlenül 2900 Ft.

 


A szállítási díj a vevőt terheli.